
هانيبال الخاص - هنرمند نقاش - سرانجام پس از حدود چهار سال دوري، در آستانهي آغاز دههي نهم زندگي به ايران بازگشت.
«همهي هم و غمي كه به من از دوست و آشنا اهدا ميشود در اين روز 26 خرداد روز تولدم كه به حساب سني در ايران برون از 78 و ورود به 79 سالگيام است، مرا چون تولد پنجسالگيام شاد ميكند. باورم به راه هنريام و نگاه آرزومندم به جوانان نقاش ما پابرجاست. در اين نمايشگاه روز تولدم، با من از ته دلي راستين حرف بزنيد.»
به گزارش خبرنگار بخش هنرهاي تجسمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عصر روز گذشته 39 اثر از آخرين كارهاي هنرمند پيشروي تاريخ هنرهاي تجسمي ايران در گالري الهه به ديوار رفتند و هنرمند 79 سالهي ايران همچون هميشهاش، كمي شوخ و كمي گزنده در ميان آثارش ايستاد و چراغ نمايشگاه نهچندان شلوغي را روشن كرد.
آثار الخاص با تركيب مواد - ميكس مديا - آفريده شدهاند با همان سبك و شيوهي سالهاي دور وي؛ اما ابعاد كارها كوچكتر و رنگهاي الخاص اينبار روشنتر و شفافتر همهآن آثاري است كه طي سالهاي گذشته در غربت خلق كرده و به تهران ميفرستاد تا در نمايشگاههايي بدون حضور خودش عرضه شوند.

جيمز دبلیو جونز در كتاب جديد خود، مينويسد: «در كتاب مقدس، دلايل زيادي مبني بر تمايل به همجنس، در روابط مسيح با برخي حواريونش وجود دارد. اينك روزي رسيده است كه بايد اين مطالب را بپذيريم» !
به نظر میرسد که اين اسقفف، با اين تفسير در واقع تلاش دارد همگام با فعالیت همجنس بازان در غرب، انحرافات شخصي خود ـ و ديگر همجنس بازان و منحرفان جنسي ـ را توجيه نمايد.
لازم به ذکر است که جونز در سال 1998 به عنوان اسقف لیورپول منصوب شده و در در دوازده سال گذشته، در مناطق شهری
انگلستان مشغول به تبلیغ آنچه اصلاحات مذهبی می خواند، بوده است.
اشپيگل: آيا رئيس جمهور جديد آمريكا بايد به ايران رفته و با محمود احمدينژاد بر سر يك ميز بنشيند؟
هنري كيسينجر، وزير امور خارجه سابق آمريكا كه هماكنون 84 سال سن دارد، در گفتوگويي با مجله آلماني «اشپيگل»، با حمايت از «جان مك كين»، درباره مأموريت آلمان در افغانستان، نقش اروپاييها در مبارزه با افراطگرايي اسلامي و احتمال مذاكرات مستقيم با ايران سخن گفت.
به گزارش سرويس بينالملل «تابناك»، در اين گفتوگو، اين سياستمدار كهنهكار آمريكا، با اشاره به اينكه اروپاييها پشت نقاب منفوريت بوش پنهان شدهاند، علت اصلي عصبانيت آمريكا از ايران را شفاف خواند و آن را رويكرد جهاني و تمدني ايران در جهان دانست.
در بخشي از اين گفتوگو آمده است:
زمانه عوض شده، اما هنوز هم برخي ملاحظات اخلاقي موجود است. آيا رئيسجمهور جديد آمريكا بايد به ايران رفته و با محمود احمدينژاد بر سر يك ميز بنشيند؟
بنابراين ايرانيان بايد فشار غرب را احساس كنند تا به اين نتيجه برسند؟
• چيزهايي مانند همان بازي طعمه و پيشنهادها چه؛ آيا گمان ميكنيد رئيسجمهور آمريكا، بايد با رهبر ايران تنها پس از اعمال تحريمات كارساز و كارآمد ديدار كند؟كيسينجر: هرگز نبايد با چنين گامي راه را آغاز كرد. نيكسون سه سال پس از اينكه ما مذاكرات اوليه را با مائو انجام داديم، بر سر ميز مذاكره با او نشست. من گمان ميكنم ديدار با رئيسجمهور ايران، نقطه پاياني راه ارتباط دو كشور خواهد بود، نه آغاز آن.
• مورخان ميگويند ماجراجوييهاي ايران، مانع تمركز آمريكا بر ديگر چالشهاي استراتژيك اين كشور مانند خيزش چين و هند شده است؛ آيا ابرقدرت آمريكا بيشتر دچار پريشاني نيست تا اينكه تحت فشار بيش از اندازه قرار گرفته باشد؟
height="355">: